Home » Business » Productivity » 3 manieren waardoor de groei van uw bedrijf geremd wordt

3 manieren waardoor de groei van uw bedrijf geremd wordt

Tech Page One

iStock_000052216620_Medium

 

De bedrijfswereld wordt alsmaar sneller en de concurrentie wordt heviger; hoe meer software de toekomst beïnvloedt, hoe belangrijker het wordt om gebruik te maken van de kracht van technologie. Investeren in technologie is daarom cruciaal voor het future-ready bedrijf.

De wereld verandert. Om in de toekomst te kunnen groeien en optimaal te kunnen presteren, moet een bedrijf bereid zijn om te profiteren van nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Vandaag de dag is een bedrijf meer dan ooit slechts zo innovatief als zijn IT.

Uit de Global Evolving Workforce studie waarvoor Dell bijna vijfduizend professionals uit belangrijke internationale markten heeft ondervraagd, is gebleken dat een ‘kantoor’ niet langer bestaat uit een bureau in het gebouw van een werkgever. Kantoorwerk wordt nu uitgevoerd op allerlei verschillende plekken, van thuis tot op locatie bij een klant en zelfs op openbare plekken als cafés en het openbaar vervoer.

Gezien die verwachtingen en de behoeften van de moderne werknemer is het duidelijk dat verouderde technologie een future-ready bedrijf op een aantal manieren kan tegenhouden.

Bereikbaarheid

3 manieren waarop onbetrouwbare techniek de groei van uw bedrijf tegenhoudtModerne bedrijven worden verwacht ‘altijd bereikbaar’ te zijn. “De computer deed het niet” is geen aanvaardbaar excuus voor klanten en werknemers die gewend zijn geraakt aan directe antwoorden van hun smartphones en computers. Niet-productief personeel kost geld. Daarnaast zijn de supply chains tegenwoordig zo nauwkeurig op elkaar afgestemd dat elke verstoring veel tijd en geld kost en de reputatie van een bedrijf ernstige schade kan toebrengen.

Reputatieschade die wordt veroorzaakt door ondermaatse IT-apparatuur strekt zich uit naar de arbeidsmarkt. Omdat goede werknemers geavanceerde apparatuur en betrouwbare technologie verwachten, wordt het lastiger voor een bedrijf om het meest productieve personeel aan te trekken.

Bedrijven worden steeds meer beoordeeld op de betrouwbaarheid van hun interne en externe systemen, en de markt, of het nu consumenten, werknemers of investeerders betreft, heeft weinig geduld voor de bedrijven die onbetrouwbaar lijken.

Databeheer

De realiteit van het moderne bedrijf is dat we allemaal worden overspoeld door een tsunami aan data. Alles, van onze auto tot ons horloge en onze waterkoker is verbonden met het internet.

Hoe een bedrijf omgaat met die informatie wordt een van de sleutels tot succes in branches die worden overspoeld door data. Nieuwe infrastructuren zorgen voor snellere en slimmere verwerking naarmate steeds meer bedrijfsapparaten verbonden worden en leveringsketens grondiger geanalyseerd worden en de toegang tot data ofwel in realtime ofwel historische opgeslagen informatie cruciaal wordt.

Beveiligingsrisico’s

Gebrekkige databeveiliging is slecht voor het bedrijf, evenals verouderde software en apparatuur met meerdere zwakke plekken die uitgebuit kunnen worden door kwaadwillenden, zowel in de organisatie als daarbuiten.

Uiteindelijk gaat het om de snelheid waarmee wordt ingespeeld op veranderingen. Een bedrijf dat slim heeft geïnvesteerd en de middelen heeft om zich aan te passen aan een snel veranderende wereld van cloud services en mobiele services die in verbinding staan met een enorm aantal apparaten en applicaties staat voor grote mogelijkheden.

Slechte bereikbaarheid, zwakke beveiliging en niet-toereikende beheertools zijn drie oorzaken waardoor een bedrijf dat niet over de nieuwste technologie beschikt achterop kan raken op de markt. In een concurrerende omgeving die snel verandert, zorgen de beste tools voor de grootste kans op succes voor het future-ready bedrijf.

 

 

Paul Wallbank

Paul Wallbank

Paul draagt regelmatig bij aan Business Spectator en IT News en schrijft daarnaast opdrachten voor privépublicaties. Zijn gepubliceerde boeken zijn onder andere e-Business: Zeven stappen naar online succes (gepubliceerd door John Wiley & Sons) en de Small Business Guide to IT (gepubliceerd door Allen & Unwin). Paul’s voornamelijke interesse is hoe het bedrijfsleven en de samenleving evolueren in de aangesloten economie. Zijn andere vakgebieden omvatten IT-beveiligingsissues, big data, cloud, businesstechnologie, “the internet of things” en de toekomst van zakelijke oplossingen.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, Productivity