Home » Business » Productivity » Apps: 10 must haves voor bedrijven

Apps: 10 must haves voor bedrijven

Tech Page One

Office in de cloud, 3D-ontwerp of collaboratief projectbeheer, professionals hebben voortdurend innovatieve oplossingen nodig om hun werk goed uit te voeren. Hier zijn 10 apps die speciaal voor hen bedacht zijn.

De gewoonten zijn nog nooit zo snel veranderd in de bedrijven. De cloud en de mobiliteit hebben het ontstaan gegeven aan een groot aantal apps voor het grote publiek waarvan de efficiëntie en eenvoud heel wat professionals hebben aangetrokken, die al gauw de neiging hadden om de op hun werk aangeboden traditionele toepassingen de rug toe te keren. De situatie is duidelijk veranderd. De software-uitgevers hebben de bocht genomen en nieuwe oplossingen hebben zich aangediend in de bedrijven.

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, Productivity