Home » PC lifecycle management » Hoe high-end PC’s de productiviteit van uw werknemers verhogen

Hoe high-end PC’s de productiviteit van uw werknemers verhogen

Tech Page One

De juiste desktop kan de productiviteit verhogen

 

Verouderde desktops kunnen problemen voor uw bedrijf en werknemers veroorzaken. Oudere technologie werkt soms trager dan nieuwe, krachtigere pc’s.

Investeren in geavanceerde technologie kan prijzig zijn, daarom wilt u er zeker van zijn dat u in de juiste computers investeert. Maar met goede desktops profiteren uw werknemers van snellere prestaties en een hogere productiviteit.

Grotere prestaties promoten

Wachten op een trage pc kan pijnlijk zijn. Taken duren langer en werknemers raken gefrustreerd. Maar het kan ook anders. Nieuwe desktops met processors van Intel en Microsoft Windows 10 geven uw bedrijf een boost en presteren beter dan verouderde desktoptowers op alle belangrijke prestatiebenchmarks.

Met een snellere, responsievere desktop kunnen uw werknemers dezelfde taken uitvoeren in een kortere tijd. Hierdoor krijgen uw werknemers de kans om productiever te zijn. Het is gebleken dat de invloed aanzienlijk is.

Uit onderzoek door Principled Technologies blijkt dat moderne pc’s 145% beter presteren dan verouderde systemen. Deze verbeterde prestaties betekenen dat de gemiddelde werknemer bijna 23 uur per jaar kan besparen door over te stappen van een verouderde desktoptower naar een moderne pc.

Een bedrijf dat 10.000 verouderde desktoptowers vervangt door 10.000 nieuwe desktops met Intel, kan aanzienlijke besparingen realiseren in een periode van vier jaar. Als er dagelijks 5.923 minuten worden bespaard per werknemer, worden in totaal meer dan 900.000 uren bespaard die werknemers kunnen gebruiken voor andere taken.

Houd uw werknemers productief

De juiste desktop kan de productiviteit verhogenTijdsbesparing is niet de enige mogelijke prestatieboost die de kit met zich meebrengt. Pc’s die up-to-date zijn, maken gebruiken van out-of-band (OOB) beheer waardoor IT-personeel op afstand contact kan maken met een apparaat, wanneer het besturingssysteem in slaapstand staat of niet bereikbaar is.

Dit contact kan cruciaal zijn als malware systemen infecteert. IT-personeel kan OOB gebruiken om toegang te krijgen tot geïnfecteerde desktops als deze offline zijn en het probleem verhelpen door de systemen opnieuw te configureren.

U hoeft niet langer uren of zelfs dagen te wachten voordat er iets gerepareerd is. Uw externe managementteam kan het probleem binnen enkele seconden verhelpen. Uit schattingen van Principled Technologies blijkt dat efficiënt OOB-beheer de tijd die het kost om IT-werkzaamheden uit te voeren tot 97% kan verkorten, waardoor het personeel productief blijft.

Applicaties op ieder moment beschikbaar stellen

Moderne desktops profiteren ook van de consumentenrevolutie. Mobiel personeel kan applicaties gebruiken om hun werkdag te verbeteren, net zoals werknemers de tools op hun pc kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen

Neem bijvoorbeeld Cortana, de virtuele assistent in Windows 10. Cortana maakt gebruikers productiever door herinneringen te sturen en hulp bij het zoeken te bieden. Dankzij een virtuele assistent kunnen werknemers meer tijd besteden aan de taken die echt belangrijk zijn voor het bedrijf.

Bovendien is modern personeel mobiel en maakt het naast hun pc gebruik van verschillende andere apparaten. Windows 10 heeft een universele applicatiearchitectuur, wat betekent dat software kan draaien op meerdere soorten apparaten (zoals telefoons, tablets of pc’s) met minimale wijzigingen in de code.

Dankzij dit soort architecturen kunnen werknemers productief blijven en zijn ze altijd klaar om aan het werk te gaan, ongeacht de locatie of het apparaat. In het kort: de juiste desktoptechnologie maakt werknemers productiever met behulp van snellere en meer betrouwbare hardware.

 


 

Referenties:

http://futurereadyworkforce.dell.com/wp-content/uploads/2015/09/Principled-Technologies-OptiPlex-TCO-Whitepaper.pdf

 

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, PC lifecycle management, Productivity