Home » PC lifecycle management » De tijd om uw bedrijfstechnologie te vernieuwen is nu aangebroken

De tijd om uw bedrijfstechnologie te vernieuwen is nu aangebroken

Tech Page One

Werken aan bedrijfscomputers

 

Als het gaat om vernieuwing van technologie geldt: hoe eerder, hoe beter. IT-beleidsmakers die aarzelen, merken vaak dat hun bedrijf wordt ingehaald door een alerte concurrent.

Omdat technologische veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen, lijkt het soms een goed idee om een investering in nieuwe IT uit te stellen. Maar oude apparatuur kan grote problemen veroorzaken, met name op het gebied van prestaties, productiviteit en ondersteuning.

Slimme IT-beleidsmakers voorkomen het drama dat verouderde IT kan veroorzaken en vernieuwen hun technologie voordat de problemen zich opstapelen. Door samenwerking met een betrouwbare partner kunnen IT-managers hun bedrijfscomputers tegen redelijke kosten vervangen en een snelle ROI produceren.

Inzicht in de noodzaak tot actie

Moderne bedrijfstechnologieDigitale transformatie beïnvloedt alle bedrijven in alle sectoren. Van financiële dienstverleners tot non-profitorganisaties: entrepreneurs met geweldige ideeën gebruiken technologie om hun creatieve visies tot leven te brengen.

De realiteit voor alle organisaties, klein, middelgroot of groot, is hetzelfde: plan onderbrekingen zelf of loop het risico op ongeplande onderbrekingen. Onderzoek door wervingsspecialist Harvey Nash en consultant KPMG suggereert dat 27 procent van de onderbrekingen wordt veroorzaakt door nieuwe digitale innovaties in de levering van producten of diensten.

Uw vermogen om snel te reageren op veranderende markteisen wordt beperkt als uw creatieve medewerkers geen toegang hebben tot hoogwaardige technologie. Organisaties die anderen graag een stapje voor willen blijven, moeten zorgen dat de productiviteit van medewerkers niet wordt beperkt door verouderde apparatuur.

Een goed beginpunt is een investering in moderne bedrijfscomputers, of uw medewerkers nu vertrouwen op laptops, desktops of werkstations. Door uw personeel toegang te bieden tot uitstekend presterende bedrijfstechnologie kan uw firma waarborgen dat de operationele capaciteiten op het hoogst mogelijke niveau worden gehandhaafd.

Streven naar hoge prestaties

Aan welke gebieden binnen de setup van uw bedrijfstechnologie moet u nu eigenlijk prioriteit geven? Door uw budget te investeren in uitstekend presterende computers zijn uw medewerkers in staat om meer taken snel en effectief uit te voeren.

In plaats van te worden opgehouden door trage en achterhaalde apparatuur, zijn de medewerkers in uw bedrijven dan in staat de taken van het digitale tijdperk met vertrouwen uit te voeren. Of het bij deze taken nu draait om werken in de cloud, het manipuleren van big data of het uitvoeren van hoogwaardig design, uw bedrijfstechnologie zal in staat zijn alles op te vangen.

De beste bedrijfscomputers vormen een enorme stimulans. Zoals een vorig Tech Page One-artikel aantoonde, suggereert onderzoek door Principled Technologies dat moderne pc’s 145 procent betere systeemprestaties leveren dan verouderde apparatuur.

IT-beleidsmakers moeten ook goed letten op besturingssystemen. Neem nou de door een Intel-processor aangedreven desktopcomputers met Microsoft Windows 10, die de prestaties van verouderde pc’s in alle belangrijke prestatie-benchmarks overtreffen.

Geweldig bedrijfsrendement creëren

De boodschap is duidelijk: nieuwe bedrijfstechnologie kan een verbetering opleveren in productiviteit en prestaties. Dergelijke voordelen verklaren voor een deel waarom analist Gartner verwacht dat de wereldwijde IT-uitgaven in 2016 zullen stijgen naar $ 3,49 biljoen.

Dat is een enorm getal, vooral in de context van de wereldwijde economische onzekerheid. Toch is het, zoals de vicepresident van Gartner, John-David Lovelock opmerkt, voor de ondersteuning van digitale bedrijfsactiviteiten belangrijker dan ooit om in IT te investeren.

IT-beleidsmakers die op dit moment de juiste investeringsbeslissingen nemen, helpen hun firma niet alleen te overleven in de digitale wereld, maar er ook in te gedijen. Een vernieuwing van de computerhulpbronnen in uw bedrijf levert betrouwbare, uitstekend presterende apparatuur op.

Die betrouwbaarheid betekent dat IT-personeel minder tijd hoeft te besteden aan de ondersteuning van verouderde technologie. En dat uw eindgebruikers de apparatuur kunnen gebruiken om te doen waar ze goed in zijn: innoveren voor groot bedrijfsrendement ten gunste van zowel uw aandeelhouders als uw klanten.

Meer informatie over hoe de juiste desktop productiviteit voor uw bedrijf kan bevorderen

 


 

Referenties:

Harvey Nash and KPMG CIO research: http://www.hnkpmgciosurvey.com

Tech Page One: http://www.techpageone.co.uk/business-uk-en/right-desktop-can-lead-productivity-2/

Gartner research note: http://www.gartner.com/newsroom/id/3277517

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, PC lifecycle management, Productivity