Home » Business » Entrepreneurship » Innoveren met menselijk kapitaal

Innoveren met menselijk kapitaal

Tech Page One

Innoveren met menselijk kapitaal

 

Het vaststellen, bouwen en leveren van praktische innovatie is wellicht het meest belangrijke deel van een strategie om een bedrijf meer future-ready te maken. Niemand belichaamt de innovatieve geest meer dan een ondernemer.  Bij Dell kennen we een innovatiecultuur.  Het is onderdeel van ons DNA.  Wij geloven dat ondernemers de basis vormen voor innovatie, economische groei en banen.  Michael Dell had 33 jaar geleden die ondernemingsgeest en tegenwoordig kenmerkt het al onze werknemers.

Als Entrepreneur-in-Residence van Dell zie ik de kruising van ideeën en innovatie uit vele hoeken:  onze werknemers, onze partners en in het bijzonder de snel groeiende ‘gazelle’-ondernemers waarmee we zakendoen.  Ondernemers zijn een essentiële bron van innovatie en we doen alles wat we kunnen om hen te helpen bij het ontwikkelen van de beste ideeën. Wij geven ze toegang tot markten, kapitaal, talent en technologie.

Innoveren met menselijk kapitaalOns Entrepreneur-in-Residence programma is opgezet om innovatieve ondernemers met de beste ideeën te koppelen aan onze werknemers en klanten.  Via onze initiatieven proberen we beleidsvoering te promoten waarin ondernemers met minder regels te maken hebben en beloond worden voor hun bijdragen.  Ondernemers zijn te vinden in Austin, Silicon Valley en zelfs ver weg, in vluchtelingenkampen in Oeganda. Dell biedt een innovatief ecosysteem voor ondernemers in meerdere delen van ons bedrijf, waaronder het Dell Women’s Entrepreneur Network (DWEN). Net als de naam al aangeeft, is DWEN een forum voor vrouwelijke oprichters en CEO’s om zakelijke kansen te creëren, internationale uitbreiding te verkennen en toegang te krijgen tot nieuwe bronnen.  Founders 50 is een club met 50 snelgroeiende bedrijven om in in het oog te houden vanwege de manier waarop ze hun branche op z’n kop zetten. De lijst worden iedere zes maanden door Dell samengesteld.  Daarna geven we ze toegang tot de consultancy, technologie en hulpmiddelen die ze nodig hebben om te schalen, plus kapitaal, marketing- en brandingsupport.

Het Dell Innovators Credit Fund is een schuldfinancieringsprogramma van 130 miljoen dollar voor start-ups die ondersteund worden door VC, Angel en Dell Ventures.

Maar het belangrijkste is de ondernemingsgeest van iedere Dell werknemer. Dit is het innovatieve menselijke kapitaal dat aan de basis staat van alles wat we doen. Het begint helemaal aan de top, aangezien Michael Dell de Foundation Global Advocate for Entrepreneurship van de VN is.

Het toepassen van praktische innovatie is een essentieel onderdeel voor het creëren van een future-ready onderneming. Daarom moeten we innovaties vroegtijdig en consistent identificeren en effectief implementeren om de resultaten te verkrijgen die een organisatie, zijn medewerkers en zijn markten verwachten: snellere respons, meer efficiëntie en meer relevante en contextuele betrokkenheid bij de markt. Daarom juicht Dell de ondernemingsgeest in onze werknemers en in onze investeringen in opkomende technologie van harte toe.  Het resultaat is dat we betere oplossingen voor onze klanten vinden.

 

 

Elizabeth Gore

Elizabeth Gore

Elizabeth Gore is de 'Entrepreneur-in-Residence' bij Dell. Zij zet zich in voor initiatieven die kleine en middelgrote bedrijven ondersteunen. De nadruk ligt daarbij op de uitbreiding van mondiaal ondernemerschap om banen te creëren die de wereldeconomie verder stimuleren. Gore breidt de mondiale inspanningen van Dell uit om ondernemerschap op de openbare agenda te zetten, met het doel om beleid te stimuleren dat de groei van ondernemerschap wereldwijd ondersteunt en mogelijk maakt.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, Entrepreneurship