Home » Business » Corporate Responsibility » Video: Adrien Grenier – Ambassadeur maatschappelijk verantwoord ondernemen voor Dell

Video: Adrien Grenier – Ambassadeur maatschappelijk verantwoord ondernemen voor Dell

Tech Page One

Video: Adrien Grenier – Ambassadeur maatschappelijk verantwoord ondernemen voor Dell

 

In maart 2015 heeft Dell zijn samenwerking met acteur, filmmaker, ondernemer en duurzaamheidsgoeroe Adrian Grenier bekend gemaakt. Adrian Grenier bekleedt de functie als eerste ambassadeur maatschappelijk ondernemen binnen Dell. In deze functie werkt Grenier samen met Dell aan het promoten van duurzamere keuzes en handelingen door middel van digitale verhalen en aanbevelingen.

De samenwerking is opgezet rondom de continue inzet van Dell om de als maar groter wordende schaarste in bepaalde grondstoffen en de hogere vraag naar technologie het hoofd te bieden. Dell en Grenier spannen zich samen in om klanten te inspireren collectief actie te ondernemen en over te stappen op duurzamere oplossingen. De samenwerking brengt ook de 2020 Legacy of Good doelstellingen van Dell onder de aandacht, inclusief aanbevelingen voor verantwoorde recycling. Dit helpt Dell bij het verzamelen van 1 miljoen kilo elektronisch afval voor het hergebruiken van plastic in nieuwe Dell producten en nog veel meer.

In deze video praten Adrian en leidinggevenden bij Dell (inclusief David Lear, Executive Direcor voor verantwoord ondernemen bij Dell) over deze unieke samenwerking.

 

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, Corporate Responsibility