Home » Business » Productivity » Wat kan de pc?

Wat kan de pc?

Tech Page One

Wat kan de pc?

 

De nieuwste Intel-processors in een moderne pc bieden een langere gebruiksduur van de batterij, supersnel 3D-gamen, 4K-videobewerking en Ultra HD-graphics voor een levensecht effect. Gecombineerd met Windows 10 biedt dit u bekende functies zoals het startmenu, maar ook nieuwe functies zoals de splinternieuwe Microsoft Edge-browser, en Cortana, uw persoonlijke digitale assistent.

Sommige functies die u misschien niet kent, zijn de mogelijkheden om te praten, aan te raken en te typen. Dat betekent dat u kunt vegen, scrollen en noteren op een aanrakingsgevoelig beeldscherm. De langere gebruiksduur van de batterij betekent dat het nu mogelijk is geworden om een dag lang de computer te gebruiken, terwijl u Windows Hello gebruikt voor aanmelding met een blik, een aanraking of een glimlach. U krijgt beveiliging van enterpriseklasse, zonder dat u een wachtwoord nodig hebt.

En als u de pc nodig hebt voor uw werk, doet hij dat ook: pc’s van de volgende generatie worden sneller wakker dan u. U hoeft dus niet meer te wachten tot uw pc wakker is. En dat alles zonder in te leveren op de connectiviteit, want wifi-antennes van de volgende generatie maximaliseren uw ontvangst voor hogere draadloze snelheden dan ooit tevoren.

Verandering geeft kleur aan het leven

Wat kan de pc?Het aantal vormfactors is groter dan ooit tevoren. Dit betekent dat u kunt kiezen uit compacte, lichtgewicht tablet-/laptopcombinaties die volledige functionaliteit bieden en beter presteren dan de meeste desktops, terwijl ze toch draagbaar blijven.

Als u bijvoorbeeld onderweg wilt werken, is een laag gewicht belangrijk maar wel met behoud van die cruciale gebruiksduur van de batterij. Om aan deze behoefte te voldoen, combineren pc’s zoals de Dell Inspiron 7000 serie de krachtige prestaties van een premiumlaptop met de veelzijdigheid van een tablet, verpakt in een prachtig compact design.

Voor thuis en thuiskantoor kunt u met de veelzijdige laptops uit de Inspiron 3000 en 5000 serie van Dell verbonden blijven met eenvoudige, inspirerende computing. Met een gebruiksduur van de batterij van maximaal acht uur en een beeldscherm met led-achtergrondverlichting van maximaal 17,3 inch zijn compromissen op het gebied van prestaties, design of functies overbodig.

Voor de ultieme ervaring met beeldschermen met de hoogste resolutie, buitengewone beeldkwaliteit, unieke materialen en krachtige functies hebt u de XPS-reeks nodig, terwijl gamers enthousiast zullen zijn over de prestaties van de krachtige Alienware machines van Dell.

De pc’s van de volgende generatie veranderen uw leven doordat u uw productiviteit kunt verhogen, nieuwe applicaties en bedrijven kunt opbouwen, muziek en video’s kunt maken en zelfs objecten kunt printen in 3D.

Er is niets wat een pc niet kan. Is het misschien tijd om uw creativiteit naar een nieuw niveau te tillen?

 

 

Manek Dubash

Manek Dubash

Manek Dubash is een analist en tech journalist met meer dan 30 jaar ervaring. Gericht op zakelijke technologie, observeert en beoordeelt hij zakelijke infrastructuur kwesties voor een reeks industrie- invloedrijke websites. Zijn werk is verschenen in landelijke dagbladen, alsook gespecialiseerde technologie tijdschriften en websites. Hij heeft ook publicaties gehad in belangrijke nieuws tijdschriften, waaronder PC Magazine, waar hij editor-in -chief was en hij heeft gewerkt met analyse en onderzoek bedrijven zoals Datamonitor en STL Partners.

Laatste Artikels:

 

Tags: Business, Productivity