Home » Future Ready » 5 manieren waarop technologie het beroepsleven voor millennials heeft veranderd

5 manieren waarop technologie het beroepsleven voor millennials heeft veranderd

Tech Page One

Een hoog niveau van interactie met technologie heeft de perceptie van werk voor millennials veranderd op een manier die niet wordt geëvenaard binnen de huidige c-suite generatie. Van werkstijlen tot informatiebeveiliging en geavanceerde technologieën, jonge medewerkers hebben heel andere verwachtingen over de manier waarop technologie wordt gebruikt om hen te helpen hun werk uit te voeren. Dergelijke percepties moeten voor senior executives toch een wake-up call zijn. Zakelijke beleidsmakers die de verandering missen, kunnen geweldig talent mislopen. Hier vatten we vijf belangrijke manieren samen waarin technologie het beroepsleven van millennials heeft veranderd.

 

 

Verken de meest recente technologietrends en inzichten om bij te blijven. Klik hier om meer te weten te komen over het vandaag opbouwen van het personeel van morgen.

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: Future Ready, Workforce Transformation