Home » Future Ready » Een kantoor zonder muren: Een dag in het leven van een medewerker die op de toekomst is voorbereid

Een kantoor zonder muren: Een dag in het leven van een medewerker die op de toekomst is voorbereid

Tech Page One

De medewerker die op de toekomst is voorbereid, heeft vaak een van vier persoonlijkheden, maar elk van deze typeringen is geenszins exclusief. Medewerkers gebruiken een van deze persoonlijkheden – zoals On-the-Go (de reizende professional), Desk-centric (de bureaubaas), Corridor Warrior (de kantoorkrijger) en Remote Employee (de werknemer op afstand) – afhankelijk van de aard van het werk dat in de loop van de dag moet worden uitgevoerd. Hier tonen we de overgang van een moderne kantoormedewerker en bespreken we de manier waarop IT-beleidsmakers ondersteuning kunnen bieden aan de wijzigingen die het personeel moet doorvoeren.

 

 

Verken de meest recente technologietrends en inzichten om bij te blijven. Klik hier om meer te weten te komen over het vandaag opbouwen van het personeel van morgen.

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: Future Ready, Workforce Transformation