Home » Technology » Converged Infrastructure » 5 manieren waarop uw concurrenten hun IT-infrastructuur upgraden

5 manieren waarop uw concurrenten hun IT-infrastructuur upgraden

Tech Page One

5 ways that your competitors are upgrading their IT infrastructure-Main Article Image

 

Naarmate het datacenter zich verder blijft ontwikkelen en mee verandert met de snelle bedrijfseisen van tegenwoordig, is de concurrentie op zoek naar een manier om haar concurrentie in de markt voor te blijven. U bent misschien op zoek naar het veiligstellen van uw upgraderoutes in technologie en infrastructuur, maar uw concurrentie is dat natuurlijk ook. U moet lichtvoetiger zijn dan de concurrentie terwijl u ook op kosten en hulpbronnen bespaart. Uw concurrentie bekijkt deze vijf belangrijke manieren om inspanningen te versterken, en dus moet u dat ook doen.

1) Hyper-geconvergeerde infrastructuur – als u hier nu nog niet aan werkt, loopt u achter. Als de term hyper-geconvergeerd nieuw voor u is, dan ligt uw concurrentie mogelijk verder voorop dan u denkt. Het concept waarbij computing, netwerken en opslag in één frame worden gecombineerd, is ideaal voor uw virtualisatieplatforms. Dit biedt u een modulaire route voor de upgrade van uw infrastructuur die als bakstenen in elkaar passen in plaats van grotere kapitaalaankopen die minder goed bij elkaar passen. Het biedt IT-personeel tevens een enkelvoudig beheerpunt in deze drie typisch unieke silo’s waarmee uw concurrentie voordeel kan behalen.

5 ways that your competitors are upgrading their IT infrastructure-Body Text Image2) Solid-State Drive – Input/Output (I/O) is van oudsher een van de knelpunten in het moderne datacenter. Hoewel grotere RAID-groepen en verhoogde bandbreedte hielpen, bleef het een doorlopende strijd om te zorgen dat uw applicaties voldoende I/O hadden. SSD is inmiddels een kosteneffectieve methode voor het verwijderen van die I/O-barrière en uw concurrentie profiteert hiervan in grote hoeveelheden.

3) Lokale opslag – met de groei van hogesnelheidsnetwerken krijgen ook minder grote concurrenten dankzij het vermogen om gebruik te maken van lokale opslagbronnen in technologieën zoals vSAN, dezelfde voordelen van gedeelde opslag die doorgaans werden gereserveerd voor klanten van grotere ondernemingen. Dit kan voor uw concurrenten een voordeel opleveren in hun gevirtualiseerde omgevingen voor een fractie van de traditionele kosten die aan gedeelde opslag zijn gekoppeld.

4) Managementsoftware – u kunt met de state-of-the-art technologie ideale systemen configureren, maar daar hebt u niets aan als u het geheel niet efficiënt kunt beheren. Hoewel men op de operationele kant van het datacenter kan neerkijken als iets wat nodig is, kijkt uw concurrentie niet omlaag, maar is juist op zoek naar een enkel glaspaneel dat concurrentievoordelen oplevert. Met een uitgebreide bewakingsoplossing kunnen problemen worden geïdentificeerd voordat ze optreden, met als resultaat minder downtime en verbeterde klantentevredenheid.

5) Cloud – hoewel er al veel is gezegd over de cloud en het mogelijk gebruik van de cloud voor taken die variëren in omvang, zal uw concurrentie er in de toekomst op dezelfde manier gebruik van maken. Dit kan variëren van iets eenvoudigs als algemene diensten, zoals e-mail of sales, tot barstcapaciteit voor onsite werkbelastingen. Waar het voor u om gaat, is dat u de flexibiliteit met uw servers behoudt om te kunnen profiteren van deze op de cloud gebaseerde diensten als en wanneer dat nodig is. Dan blijven u en uw concurrentie gelijk op gaan.

De concurrentie zal zeker niet vertragen statische omgevingen zonder geplande en kosteneffectieve groei zullen, als u dit toelaat, uitgroeien tot een struikelpunt voor uw bedrijf.  Uw concurrentie is alweer op pad, dus het gaat er niet alleen om de concurrentie bij te houden, maar ze voor de finishlijn in te halen.

Waarom moet uw bedrijf eigenlijk de infrastructuur van haar servers upgraden? Klik hier om erachter te komen.

 

Brian Kirsch

Brian Kirsch

Brian Kirsch is een IT-architect en -instructeur aan het Milwaukee Area Technical College. Hij richt zich hoofdzakelijk op virtualisatie- en opslagomgevingen. Hij zit al meer dan 20 jaar in informatietechnologie en werkte meer dan 10 jaar met VMware-producten. Kirsch bezit meerdere certificeringen van VMware, CommVault, Microsoft en Dell EMC. Hij maakt tevens deel uit van de Raad van Bestuur bij VMUG, een rol die hij de afgelopen vijf jaar vervulde en waarin hij helpt de gebruikerscommunity te begeleiden en vormen. Kirsch biedt tevens een directe communicatielijn tussen klanten en de architecten van het VMware-product door middel van de VMware Customer Council en de VMware Inner Circle.

Laatste Artikels:

 

Tags: Converged Infrastructure, Technology