Home » Technology » Mobility » 6 lessen die we uit BYOD kunnen trekken

6 lessen die we uit BYOD kunnen trekken

Tech Page One

Hoe staat het met het aanstormende Bring Your Own Device? Het fenomeen, dat werd aangekondigd als een vloedgolf, heeft eindelijk ingang gevonden in de bedrijfswereld, niet zonder een aantal gevestigde regels omver te werpen en – vaak – nieuwe risico’s te integreren op het vlak van RSSI.

Het is interessant om te zien hoe de houding tegenover het fenomeen verschilt naargelang de grootte van de betrokken bedrijven, maar ook naargelang hun sector of IT-cultuur. Een totaal verbod, het bepalen van een reeks toegestane terminals, een CYOD-beleid of onbeperkte openheid zijn allemaal reacties die worden waargenomen op het terrein en die allemaal een ​​coherent en efficiënt kader trachten te geven aan deze intrusie van het privéleven in de bedrijfswereld. Hier zijn 6 lessen om te onthouden over het beheer van persoonlijke terminals in het bedrijf.

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Mobility, Technology