Home » Technology » Security » Beveiliging: de kosten van nalatigheid

Beveiliging: de kosten van nalatigheid

Tech Page One

Beveiliging is duur. Maar de gevolgen van een inbraak in het IT-systeem of van het verlies van gegevens kunnen nog veel aanzienlijker zijn.

 De voorbeelden zijn talrijk: In de afgelopen maanden is het lijstje van de bedrijven die het slachtoffer zijn geworden van een zwakke plek in hun IT-systeem verder uitgebreid. Hoewel geen enkele tool een totale bescherming tegen computercriminaliteit kan garanderen, bestaan er verschillende oplossingen en strategieën om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Deze laatste stoten echter vaak op dezelfde hindernis: het budget. Het implementeren van geavanceerde IT-beveiligingsmaatregelen heeft een kostprijs die veel bedrijven afschrikt. Gezien de mogelijke gevolgen van een virusaanval lijkt de investering echter gerechtvaardigd.

 

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Security, Technology