Home » Technology » Big Data » Big data: de resultaten achter de buzz

Big data: de resultaten achter de buzz

Tech Page One

 Big data de resultaten achter de buzz 747x325

 

De belangrijkste uitdagingen, de meest doeltreffende tools, de meest significante resultaten. Het ware gezicht van Big Data.

Iedereen praat erover. Big data is waarschijnlijk een van de meest trendy IT-onderwerpen en het aantal oplossingen blijft toenemen, maar achter de schermen weten de bedrijven niet altijd hoe ze het echt moeten aanpakken. Wat zijn de obstakels, de juiste werkwijzen, de meest geschikte oplossingen? En vooral, welke resultaten mogen ze ervan verwachten? Om een ​​beter antwoord te geven op deze vragen en een onderscheid te maken tussen de buzz en de werkelijkheid, heeft Dell 300 managers van middelgrote bedrijven (tussen 2000 en 5000 werknemers) geïnterviewd.

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Big Data, Technology