Home » Technology » Mobility » De ergste scenario’s van BYOD

De ergste scenario’s van BYOD

Tech Page One

Gegevens die zonder controle rondzwerven, verouderde virusscanners, geen paswoorden… BYOD kan apparaten binnenlaten in de bedrijfswereld die ver achterblijven bij de veiligheidsnormen die in de professionele wereld worden verwacht.

1,75 miljard. Dat is het aantal smartphonegebruikers in 2014 volgens het onderzoeksbureau eMarketer. De penetratiegraad in de ontwikkelde landen overschrijdt vlot de 50% en groeit met de dag in de ontwikkelingsgebieden. Gezien de overvloed aan terminals kan elke consument het apparaat vinden dat het best aan zijn verwachtingen voldoet. Zodra hij de uitverkorene in zijn bezit heeft, zal hij hem uiteraard willen gebruiken om te werken.

BYOD (Bring Your Own Device) heeft vele voordelen voor het bedrijf dat ze doeltreffend weet te benutten: hogere productiviteit van de medewerkers, geen behoefte aan training, geen aankoop van apparatuur, … Opgelet echter voor onaangename verrassingen. Bij een slechte omkadering kan BYOD een nachtmerrie worden op het gebied van veiligheid. Zeven scenario’s moeten zorgvuldig worden gecontroleerd, of zelfs volledig worden verbannen.

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Mobility, Technology