Home » Technology » Software » Elk bedrijf en instelling in de Champions League

Elk bedrijf en instelling in de Champions League

Tech Page One

tactic scheme strategy of attacking game

 

Bedrijven en instellingen zijn op zoek naar de juiste applicaties om digitaliseringsprojecten uit te voeren. Maar een mooie applicatie, met schitterende features en een sexy uiterlijk, betekent echter nog lang niet dat bijvoorbeeld een verpleger minder vaak voor een beeldscherm administratief werk zit te doen. En dat, net nu we de ‘handjes aan het bed’ zo hard nodig hebben. En hetzelfde geldt natuurlijk voor docenten, politieagenten, verkopers, etc. Software alleen zorgt er niet voor dat de docent langer voor de klas staat, een agent meer op straat aanwezig is, en een verkoper vaker bij de klant zit…

Waar zit de kracht van digitalisering dan wel in?

Steeds vaker dringt het besef door dat software alleen echt wat kan betekenen als het weet te communiceren met andere bestaande stoftware.  Applicaties kunnen inderdaad een rol spelen in het verminderen van de administratieve druk, zeker als je ze onderling koppelt en integreert via een integratieplatform. Het is daarom tijd om het onderwerp “integratieplatform” – als grote onbekende – uit de kast te halen.

Laten we een vergelijking maken met de beste integratiespecialist op het voetbalveld: Andrés Iniesta van FC Barcelona.

Iniesta als integratieplatform

blog_jan1Hoe haal je het maximale rendement uit goaltjesdief Suárez? Wat heb je aan een voetballer als Suárez zonder toevoer van dirigent Iniesta? Iniesta haalt de bal op bij de verdedigers, passeert daar waar nodig een tegenstander en zorgt er door een splijtende pass voor dat Suárez vrij voor de keeper komt te staan. Iniesta is het ‘integratieplatform’; hij beschikt over de techniek, snelheid en inzicht om elke speler als ‘afmaker’ te laten fungeren. Het bijzondere van Iniesta is dat hij de intelligentie bezit om te bepalen of de bal naar Messi, Suárez of Neymar gespeeld moet worden. En dat onder invloed van wind en regen, het publiek, een anticiperende keeper en messcherpe verdedigers; honderden processen die in een splitsecond door zijn hoofd gaan voordat zijn voeten spreken. Elke club wil Iniesta, maar helaas is er maar een in de wereld, en die is onbetaalbaar. Hoe anders is dit met een integratieplatform…

Een integratieplatform voor iedereen

Een integratieplatform is sinds kort voor elk bedrijf en instelling betaalbaar, en per direct beschikbaar. De drie factoren die een integratieplatform zo aantrekkelijk maken zijn:

  • Operatie vanuit de cloud: Integratieplatform ‘As a Service’.
  • Productief: kant-en-klare applicatieconnectoren om je data en handelingen met collega’s en partners te delen, en drag-and-drop functionaliteit om de processen te maken.
  • Klaar om de explosie van applicaties en data snel om te zetten in slimme handelingen.

Elk bedrijf kan met behulp van een integratieplatform de data en administratieve handelingen op een presenteerblaadje aanbieden bij de gebruikers, zodat de docent, verpleger, politieagent en verkoper kunnen doen waar ze voor aangenomen zijn.

De technieken, die voorheen alleen voor de grootste en rijkste bedrijven beschikbaar waren, zijn nu ook binnen handbereik van de kleinere. Lees hier bijvoorbeeld hoe DJO Global met het integratieplatform Boomi Atomphere de omzet van zorgverleners verhoogde. Stelt u zich eens voor: Iniesta, spelend bij een Eredivisieclub… Dat zal een boost geven aan de klanttevredenheid, efficiency en de resultaten!

 

Jan van‘t Klooster

Jan van‘t Klooster

Jan is al 18 jaar werkzaam bij Dell in verschillende rollen: sales, sales-management, marketing, overheid, educatie en dot.com. Zijn focus ligt nu op business development van nieuwe innovatieve oplossingen rondom Dell Boomi (iPaaS) data integratie, IoT en Big data.

Laatste Artikels:

 

Tags: Software, Technology