Home » Technology » Cloud Computing » Het internet van de dingen is er al.

Het internet van de dingen is er al.

Tech Page One

Ze zijn overal om ons heen. Aangesloten objecten maken al deel uit van ons dagelijks leven. En van sector tot sector ontwikkelen de bedrijven hun eigen gebruiksscenario’s.

Een rage of een echte technologische omwenteling? Het is niet altijd gemakkelijk om het te bepalen. Het internet van de dingen ligt momenteel op ieders lippen en roept zowel belangstelling als vragen op. Nochtans is het, gezien de explosieve toename van het volume aan aangesloten objecten in de afgelopen jaren, al veel ruimer geaccepteerd dan we denken. Volgens de cijfers van Gartner zal de wereld binnen 4 jaar meer dan 20 miljard aangesloten apparaten tellen. En sommige toekomstgerichte bedrijven hebben al begrepen hoe zij ze en de cloud kunnen exploiteren. Hoort u daar ook bij?

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Cloud Computing, Technology