Home » Technology » CAD, Graphics & Design » Hoe creatieve professionals de Adobe Creative Cloud kunnen gebruiken

Hoe creatieve professionals de Adobe Creative Cloud kunnen gebruiken

Tech Page One

Hoe creatieve professionals de Adobe Creative Cloud kunnen gebruiken

 

Uw creatieve professionals hebben toegang nodig tot de best mogelijke tools om de meest aantrekkelijke en boeiende inhoud te ontwikkelen. Door hen te voorzien van krachtige workstations in combinatie met de Adobe Creative Cloud, kunt u ontwerpers on-demand toegang geven tot een suite van krachtige creatieve applicaties.

Waarom u een on-demand aanpak van design moet ondersteunen

Mensen die lid worden van de Adobe Creative Cloud krijgen toegang tot een uitgebreide suite met designtools, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. In de Creative Cloud worden deze tools geconfigureerd om een verbonden en intuïtieve manier van werken te ondersteunen waarmee professionals vanaf elke locatie on demand toegang krijgen tot applicaties.

Nieuwe functies worden automatisch aan de Creative Cloud toegevoegd en kunnen door uw medewerkers worden gedownload en gebruikt zodra ze gereed zijn. Het systeem heeft een centraal dashboard waarmee beheerders kunnen volgen en traceren hoe ideeën worden gedeeld in het creatieve universum.

Via deze configuratie kunnen ontwerpers te allen tijde en op ieder apparaat vanaf hun workstation thuis samenwerken met collega’s. De hub van het designnetwerk is het workstation waarmee uw bedrijf een productieve IT-omgeving voor creatieve professionals kan ontwikkelen.

Hoe uw creatieve professionals de Adobe Creative Cloud kunnen gebruiken

Hoe creatieve professionals de Adobe Creative Cloud kunnen gebruikenVan filmproducers die werken met beeldmanipulatie tot webdesigners die werken aan complexe en interactieve content, de intelligente combinatie van een workstation en de cloud kan uw bedrijf helpen de kwaliteit en productiviteit van zijn creatieve staf te verbeteren.

Videobewerkers kunnen de Creative Cloud met workstations gebruiken om aantrekkelijke content te ontwikkelen op grond van tal van bronnen, zoals bewegende beelden, foto’s en dramatische muziek. Grafisch ontwerpers kunnen anderzijds krachtige animaties of korte videocontent van Hollywood-kwaliteit produceren.

Wat afdrukken betreft kunnen uw creatieve professionals de Adobe Cloud benutten om lay-outs te maken voor alle soorten publicaties, van marketingdocumenten tot en met bedrijfstijdschriften. Fotografen kunnen met de tools foto’s manipuleren en de beste producten creëren waaraan uw bedrijf behoefte heeft.

Waar de juiste technologie tot veel betere prestaties kan leiden

Uw creatieve professionals kunnen workflows stroomlijnen en kosten verlagen door zeer krachtige workstations te gebruiken, zoals de Dell Precision 15 5000-serie, met een 4K-beeldscherm, professionele Nvidia Quadro beeldkwaliteit en Thunderbolt connectiviteit. De desktopgebaseerde reeks die bij het draagbare workstation past, de Dell Precision Tower 7000-serie, staat garant voor ultieme prestaties en uitbreidbaarheid.

Neem bijvoorbeeld de in Los Angeles gebaseerde filmmakers AJ Carter en Gabriel Bienczycki, die het Dell Precision M3800 mobiele workstation gebruiken voor veeleisende postproductiesoftware zoals Adobe Premiere Pro. De technologie kan worden geconfigureerd voor meerdere workflowvereisten en verwerkt camerabeelden probleemloos wanneer de filmmakers opnames aan het maken zijn.

Deze workstationtechnologie kan ook worden afgestemd op nieuwe eisen van het bedrijfsleven. De Precision Optimiser tool van Dell waarborgt bijvoorbeeld dat uw suite Adobe-applicaties op maximale snelheid functioneert. De Optimiser tool past uw systeeminstellingen, zoals die voor CPU-gebruik, storage en het beeldscherm, dynamisch aan nieuwe workloads aan.

Conclusie: omarm de kracht van prestaties

Om uw creatieve professionals te helpen alles uit de Adobe Creative Cloud te halen, moet u hen voorzien van krachtige workstationtechnologie. Voor zeer uiteenlopende designtaken, uitgevoerd vanaf een eindeloos aantal locaties, geeft de workstationtechnologie van Dell uw meest creatieve medewerkers de voordelen van krachtige IT-middelen in handen.

 

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: CAD, Graphics & Design, Software, Technology