Home » Technology » Security » De risico’s voor security in het bedrijfsleven

De risico’s voor security in het bedrijfsleven

Tech Page One

main article image

Veiligheid is een van de meest cruciale punten voor een bedrijf, omdat bedreigingen tegenwoordig meer zijn dan virussen. Veel apparaten zijn verbonden met elkaar in het Internet of Things, ransomware komt steeds vaker voor en de mens is nog steeds de zwakste schakel in beveiliging. De uitdaging is dus hoe je de beste security implementeert in je organisatie en het daarbij budgetvriendelijk houdt.

In deze video heeft Jort Kollerie, Enterprise Security Specialist bij Dell, het over de verschillende risico’s voor security in het bedrijfsleven. Bekijk wat werkgevers en werknemers kunnen doen om de meest voor de hand liggende risico’s te voorkomen.

 

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Security