Home » Technology » CAD, Graphics & Design » Vijf voordelen van een geïntegreerde aanpak van robuuste apparaten

Vijf voordelen van een geïntegreerde aanpak van robuuste apparaten

Tech Page One

Vijf voordelen van een geïntegreerde aanpak van robuuste apparaten

 

In het ruige moderne zakenleven is een robuuste strategie voor het gebruik van digitale technologie belangrijker dan ooit. Nergens is een stevige aanpak belangrijker voor IT-managers dan op het gebied van robuuste apparaten, waar een geïntegreerde strategie voor apparaatbeheer enorm veel kosten kan besparen.

Op het vlak van bedrijfstechnologie moeten IT-managers meerdere robuuste besturingssystemen en apparaattypen beheren, waaronder smartphones, tablets en laptops. Dus hoe ziet succesvol apparaatbeheer eruit? We verkennen uw opties en presenteren vijf grote voordelen van een geïntegreerde aanpak van robuuste apparaten.

1. Beheergemak

Vijf voordelen van een geïntegreerde aanpak van robuuste apparatenVan warehousing tot inventaristracering, en van logistiek tot veldmedewerkers, robuuste apparaten zijn in het digitale tijdperk een essentieel bestanddeel van het zakenleven. IT-managers moeten de behoeften van mobiele medewerkers inventariseren en gebruikers toegang geven tot gespecialiseerde apps wanneer ze die nodig hebben.

De sleutel tot succes is een mobiele beheerstrategie voor alle apparaten, zodat het IT-team tools en applicaties op aanvraag kan toevoegen of terugnemen. Vind een leverancier die de IT-afdeling kan helpen met eersteklas controle over robuuste technologie.

2. Beveiliging van topkwaliteit

Beveiliging moet deel uitmaken van uw geïntegreerde apparaatstrategie. Medewerkers kunnen de concurrentie voorblijven wanneer ze in het veld toegang hebben tot data. Maar u moet ervoor zorgen dat die data privé blijven. Ga op zoek naar technologie waarin standaard belangrijke functies zijn opgenomen zoals stealth-modi en privacysluiters.

Werk met een leverancier die u kan helpen data te versleutelen op alle mobiele apparaten. In het extreemste geval moet u in staat zijn een zoek geraakt of gestolen apparaat op afstand te kunnen wissen. Met een geïntegreerde aanpak kan uw bedrijf apparaten beheren vanaf het hoofdkantoor en alle potentiële beveiligingsrisico’s voor alle apparaten wegnemen.

3. Altijd betrouwbaar

Mobiele flexibiliteit heeft alleen zin als de gebruikte apparaten betrouwbaar zijn. Een geïntegreerde aanpak van robuuste apparaten vereist het best mogelijke ontwerp met een extreem goede bescherming onder de allerzwaarste omstandigheden.

Uw geïntegreerde aanpak moet waarborgen dat medewerkers zich met hun apparaten naadloos kunnen verplaatsen tussen verschillende gebieden, zoals het warehouse en buiten in het veld. Let op kenmerken zoals buiten afleesbare beeldschermen die met handschoenen aan bedienbaar zijn en geavanceerde draadloze connectiviteit, zodat uw medewerkers vanaf elke locatie in contact kunnen blijven.

4. Uitstekende kosteneffectiviteit

Het gebruik van allerlei soorten mobiele apparaten met verschillende besturingssystemen kan erg duur uitvallen. Werk samen met een bedrijf dat is gespecialiseerd in robuuste apparaten en dat u kan helpen om grote partijen smartphones, tablets en laptops in te kopen, zodat u de best mogelijke deal voor uw bedrijf krijgt.

Een goede deal hoeft overigens niet te betekenen dat uw medewerkers een beperktere keuze hebben: een goede partner helpt u te profiteren van het consumentisme in de IT en biedt medewerkers een brede maar gecontroleerde keuze aan apparaten en besturingssystemen.

5. Handige extra kenmerken

Uw beheerstrategie voor robuuste apparaten moet op meer betrekking hebben dan alleen apparaten en applicaties. In een slimme aanpak wordt ook rekening gehouden met de randapparatuur die gebruikers kan helpen hun apparaten aan te sluiten en op elke locatie productief te zijn.

Sommige firma’s zijn gespecialiseerd in robuuste dockingstations. Met dergelijke uitbreidingen kunt u uw kantoor of volledige wagenpark uitrusten met één dockingoplossing. Neem laptopdocks waarvan de beste technologie geschikt is voor een complete reeks laptops en een eenvoudige maar efficiënte manier biedt om flexibele medewerkers verbonden te houden.

 

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: CAD, Graphics & Design, Mobility, Technology