Home » Technology » Waarom is Flash-opslag zo’n doorbraak voor de onderneming?

Waarom is Flash-opslag zo’n doorbraak voor de onderneming?

Tech Page One

Why is flash storage such a game changern for the enterprise

 

Flash-opslag is meer dan de recentste en meest fantastische manier om uw ondernemingsgegevens op te slaan. Als het op de juiste wijze wordt geïmplementeerd, door middel van een geweldige partner, kan Flash-opslag de kern van de digitale transformatie binnen uw organisatie vormen.

Flash kan uw bedrijf helpen verder uit te groeien via hoge prestaties en toegenomen productiviteit. IT-managers die een sterke bedrijfscasus voor Flash-opslag maken, zullen snel rendement voor hun bedrijf opleveren en een langdurig platform voor groei creëren.

Waarom is Flash dan zo’n doorbraak voor de onderneming? We bieden drie sterke redenen voor uw bedrijf om zo snel mogelijk onderzoek naar Flash te doen.

Flash is de toekomst

Why is flash storage such a game changern for the enterpriseUw traditionele opslag is misschien geschikt voor de vereisten van dit moment, maar de technologie voor ronddraaiende schijven legt binnenkort het loodje. Prestatie-eisen zullen alleen nog maar stijgen. Onderzoeker IDC suggereert dat 22% van de opslaggroei zal worden aangedreven door digitale werklasten, zoals mobiliteit, big data, cloud en sociaal.

Opslag die past bij de huidige bedrijfsvereisten, zal niet geschikt zijn voor morgen en voor de voortdurende stijging in connectiviteit en data. Bedrijven die zijn ingesteld op digitaal hebben opslag nodig die flexibel kan meegroeien. Slimme IT-managers zijn zich bewust van deze verandering. Volgens onderzoeker IDC omvatten de meeste schijfsystemen die in de afgelopen 18 maanden zijn aangekocht, flash.

Flash is, in het kort, bestand tegen de toekomst en in staat om uw bedrijf te helpen om te gaan met de data-eisen van voortdurende digitale transformatie. Goede flash kan uw organisatie helpen prestatieknelpunten te elimineren en hogere productiviteit te bereiken, zowel nu als in de toekomst.

Flash is snel

Bedrijven die op digitaal zijn ingesteld, kunnen zich aanpassen. Flash levert de sleutel tot die veelzijdigheid, aangezien het uw organisatie in staat stelt sneller belangrijke beslissingen te nemen. Flash is zelfs zo snel dat beheerders, om dezelfde prestaties te bereiken, naar schatting 10 keer zoveel draaiende harde schijven zouden moeten toevoegen.

Deze cruciale verschillen in prestaties maken wel degelijk verschil in bepaalde sectoren, zoals de financiële dienstverlening, waar vertraging vaak het verschil uitmaakt tussen winnen en verliezen. Reactiesnelheid is steeds vaker de belangrijkste factor achter succes in alle sectoren, met name als klantenervaringen afhankelijk zijn van snelle reacties en een nog snellere service.

Hoe sneller uw bedrijf werkt, hoe waarschijnlijker het is dat uw klanten niet omkijken naar de concurrentie. Flash-opslag – met zijn nadruk op snelheid en integratie – kan zich in het hart van uw hoogwaardige digitale bedrijf bevinden.

Flash is betaalbaar

Het opbouwen van een bedrijfscasus voor nieuwe IT is lastig, vooral wanneer executives dagelijks worden gebombardeerd door verzoeken om systemen en services. Sommige van die services maken een duidelijk onderscheid voor de ervaring van de klant, zoals front-end applicaties en online platforms.

De realiteit van flash is echter dat het een belangrijke opslaglaag vormt die helpt bij het runnen van de activiteiten die uw klanten tevreden houden. Werk samen met uw collega’s aan het opbouwen van een sterk argument voor investering en demonstreer de manier waarop flash op de toekomst is voorbereid en supersnel is.

Vergeet ook niet dat flash het beste betaalbaar is wanneer het wordt geïntegreerd in de opslagarchitectuur, in plaats van te worden geïntroduceerd als silo-oplossing. Zorg dat u werkt met partners die deze integratievereiste begrijpen en die gebruik maken van flash aangedreven door Intel Xeon-processors voor topprestaties tegen een lager prijspunt.

Als u in het digitale tijdperk een voorsprong op uw concurrenten wilt verkrijgen, wordt het nu tijd om flash-opslag te onderzoeken – meer informatie.

 

Mark Samuels

Mark Samuels

Mark Samuels is als journalist gespecialiseerd in het bedrijfsleven en IT-leiderschap. Na een periode als redacteur bij CIO Connect en bij Computing schreef hij al voor verschillende organisaties, waaronder de Economist Intelligence Unit, Guardian Government Computing en Times Higher Education. Mark draagt ook bij aan CloudPro, ZDNetUK, TechRepublic, ITPro, Computer Weekly, CBR, Financial Director, Accountancy Age, Educause, Inform en CIOnNET. Hij heeft uitgebreide ervaring met hoe CIO's technologie gebruiken en toepassen in het bedrijfsleven.

Laatste Artikels:

 

Tags: Technology