Home » Technology » Cloud Computing » Waarom zal uw privécloud falen?

Waarom zal uw privécloud falen?

Tech Page One

Tijdens de laatste Datacenter Conference van Gartner interviewde analist Tom Bittman 140 privécloudgebruikers. Volgens 95% van hen was er “iets mis” met hun platform. Maar wat?

Veel bedrijven laten zich verleiden tot het opzetten van een privécloud. Soepelheid, eenvoudige implementatie en beheer zijn immers troeven die pleiten voor een dergelijke infrastructuur. Maar het opzetten en het gebruik van een dergelijk platform vereisen technische expertise en organisatorische veranderingen. Bij verwaarlozing van het ene of het andere aspect zal uw project niet de verwachte voordelen opleveren. De door Gartner geïnterviewde IT-managers kunnen daarvan getuigen. Hier zijn de redenen waarom uw privécloud zou kunnen falen.

 

 

Dell

Dell

Dell stelt landen, gemeenschappen, klanten en mensen overal ter wereld in staat om technologie te gebruiken om hun dromen te realiseren. Klanten vertrouwen op ons voor technologische oplossingen die hen helpen meer te doen en te bereiken, of ze nu thuis, op het werk, school of waar dan ook zijn. Leer meer over ons verhaal, ons doel en de mensen achter onze klantgerichte aanpak.

Laatste Artikels:

 

Tags: Cloud Computing, Technology